Stichting Kinderkampen Havelte

Leidingteam

 Wij stellen graag even de leiding van de kinderkampen aan je voor:

 

 

Jeroen

Hallo kampvrienden!

Over een paar maanden mogen we weer op zomerkamp! Dit jaar naar het Havelte. Een hele mooie omgeving in een prachtige bosrijke omgeving! Ook dit jaar ga ik weer als kok mee en zal ik er samen met William voor zorgen dat jullie die kampweek weer lekker te eten, drinken en snoepen krijgen ;) Ik heb er nu al zin in! Hopelijk zie ik jullie daar en maken we er weer een geweldige kampweek van!! 

Tot dan, groeten van Jeroen.

 

Inge

Hallo lieve kinderen! (en ouders die dit lezen)

 

Dit is alweer het 7e jaar voor mij dat ik meega als leidster op kamp. Omdat niet iedereen zal weten wie ik ben zal ik me even voorstellen.

Ik ben Inge Geul, 26 jaar en ik woon in Havelte. In mijn vrije tijd ben ik soms te vinden op de survivalbaan en daarnaast vind ik het leuk om te reizen. 

Ik werk bij Pluskinderopvang in Nijeveen. Hier heb ik met alle verschillende leeftijden t/m 12 jaar te maken.

Het zomerkamp vind ik ieder jaar weer super om te doen! Ik hoop ook dat we er voor jullie weer een geweldige en onvergetelijke week kunnen maken. Ik hoop jullie allemaal te zien!

 

Groetjes,

Inge

 

 Andy

Hallo Allemaal,

Ik ben Andy van Herwijnen en ga dit jaar voor de 2e keer mee als leiding. Ik ben 27 jaar oud en woon al 26 jaar in Havelte. Zelf ben ik vroeger elk jaar mee geweest als kind en ga vanaf nu elk jaar met veel plezier mee als leiding. Het gaat weer een groot feest worden en ik heb er zin in. Tot snel allemaal!

 

Brigit

Even voorstellen:

Ik ben Brigit Wuffen, voor kinderen van zomerkamp beter bekend als Bri. Milan, Kyano en Xavi van Kampen mogen me mama noemen.

Mijn dagen besteed ik aan mijn werk als wijkverpleegkundige, yoga en actievere sporten, doen waar ik zin in heb en aan kinderen; die van mezelf en hun vriendjes, en de kids die met zomerkamp meegaan. Een week lang leuke dingen doen! Naar Havelte dit jaar, een toplocatie, dus dat belooft veel goeds. Ik heb er nu al zin in!

 

 

Laura

Laura.jpg - 50.07 kb

Hallo ouders en kampkinderen!!

Mijn naam is Laura Heinhuis, ben 25 jaar (tijdens het kamp alweer 26) en woon in Zwolle. Toen ik nog naar de basisschool ging ben ik meerdere keren op kamp mee geweest en vond dit altijd super leuk. Nu ga ik voor het 7 de jaar mee als leiding en ik zou er graag samen met jullie weer een toffe kampweek van maken!!

 

Groetjes Laura
William

Hallo,

Ik ben William Koning, ben 52jr en woon op de Kielakker in Havelte samen met Tamara en mijn 2 kinderen Bart en Anne. In het dagelijks leven ben ik werkzaam bij Defensie. De eerste jaren was ik betrokken bij de stichting als groepsleider, maar de laatste jaren als voorzitter. Tijdens de kampweek doe ik samen met Jeroen alle logistieke taken en draag ik zorg voor de coördinatie. Dit jaar blijven we in Havelte en we gaan er een onvergetelijke kampweek van maken!

Groet William 

Sandra.

Hallo allemaal, 

Mijn naam is Sandra Schrotenboer, kom uit Havelte en met man Henk, onze kinderen Simon en Kim en 2 honden Kaya en Tosca waar ik graag heerlijk mee wandel in de bossen rondom Havelte. In het dagelijks leven ben ik verpleegkundige. Dit jaar ga ik voor de 4de keer mee als leiding. Vroeger als kind ben ik zelf ook een aantal keren mee geweest op zomerkampen vond het erg leuk. Toen nog in tenten slapen, met allemaal kriebelende beestjes, haha. Nu lekker hoog en droog in een kampeerboerderij. Als je zin hebt in een week vol dolle pret, ben je bij ons aan het goede adres. We zijn alweer druk met de voorbereidingen om er een onwijs leuke en gezellige week van te maken.

 

Marnix

Hey Hoi, Mijn naam is Marnix van de Belt, ik ben inmiddels 22 jaar oud en ik woon in het prachtige Havelte! Dit jaar ga ik voor de vierde keer mee als leiding en heb er super veel zin in! We gaan er een actieve week van maken met veel gezelligheid!

Tot dan!

  

Bas

Hoi!

Ik ben Bas van Dijk en ik ben 25 jaar. Ik woon in Havelte. Dit jaar ga ik voor de 5e keer mee als leiding op kamp.Ik mag graag aan mijn lichaam werken dus ben ik regelmatig te vinden in de sportschool. Daarnaast voetbal ik ook.We gaan er weer een hele, gezellige week van maken. Tot snel in Havelte!

Groetjes Bas

 

Ashley

Hé hoi hallo,

 

Ik ben Ashley van Bree, ik ben 27 jaar en woon in Steenwijk. Ik ga dit jaar voor de derde keer mee op zomerkamp. De afgelopen twee jaar vond ik het super leuk om leiding te zijn, dus de keuze om nog een keer mee te gaan was zo gemaakt!

Afgelopen jaar ben ik afgestudeerd en nu ben ik juf!

Ik heb er weel heel veel zin in en hoop jullie allemaal snel te zien!

 

Dag doeg doei,

Ashley

 

 Judith

Hallo lieve kampgangers!

 

Mijn naam is Judith Gorte en ik ben 21 jaar oud en woon in Wapserveen. Hier staat ook mijn paard en dit doe ik graag in mijn vrije tijd. Dit is mijn 1e jaar dat ik mee ga als leiding en ik heb er super veel zin in! Ik heb afgelopen jaar mijn opleiding onderwijsassistent afgerond en doe nu de pabo.

Zelf ging ik ook elk jaar mee met het kamp, omdat ik dit zo leuk vond ga ik nu mee als leiding

Contact

Voor meer informatie over Stichting Kinderkampen Havelte: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..                              

Volg ons

   Planning a weekend birthday trip? Get all the details and tips on how to plan one from www.drugstoredivas.net. Plus, there's a giveaway too.

© Stichting Kinderkampen Havelte