Stichting Kinderkampen Havelte

Leidingteam

 Wij stellen graag even de leiding van de kinderkampen aan je voor:

 

 

Jeroen

Hallo kampvrienden!

Over een paar maanden mogen we weer op zomerkamp! Dit jaar naar het Schoonoord. Een hele mooie omgeving in een prachtige bosrijke omgeving! Ook dit jaar ga ik weer als kok mee en zal ik er samen met William voor zorgen dat jullie die kampweek weer lekker te eten, drinken en snoepen krijgen ;) Ik heb er nu al zin in! Hopelijk zie ik jullie daar en maken we er weer een geweldige kampweek van!! 

Tot dan, groeten van Jeroen.

 

Inge

nge 

Hallo lieve kinderen! (en ouders die dit lezen)


Dit is alweer het zesde jaar voor mij dat ik meega als leidster op kamp. Omdat niet iedereen zal weten wie ik ben zal ik me even voorstellen.
Ik ben Inge Geul, 23 jaar en ik woon in Havelte. In mijn vrije tijd ben ik soms te vinden op de survivalbaan en daarnaast vind ik het leuk om te reizen. Afgelopen jaar heb ik 5 maanden mogen backpacken en mooie dingen mogen doen en gezien.
Op dit moment doe ik de opleiding gespecialiseerd pedagogisch medewerker en loop ik stage in de kinderopvang.
Waarom ik het al vijf jaar uithoud met de andere begeleiding en al die kinderen? Ja, er zijn mensen die ons voor gek verklaren, maar het is onwijs gezellig en leuk om dit te doen! Ik hoop ook dat we er voor jullie weer een geweldige en onvergetelijke week kunnen maken. Ik hoop jullie allemaal te zien!

Groetjes,
Inge

 Andy

Hallo Allemaal,
Ik ben Andy van Herwijnen en ga dit jaar voor de 2e keer mee als leiding. Ik ben 26 jaar oud en woon al 25 jaar in Havelte. Zelf ben ik vroeger elk jaar mee geweest als kind en ga vanaf nu elk jaar met veel plezier mee als leiding. Het gaat weer een groot feest worden en ik heb er zin in. Tot snel allemaal!

Brigit

Even voorstellen:
Ik ben Brigit Wuffen, voor kinderen van zomerkamp beter bekend als Bri. Milan, Kyano en Xavi van Kampen mogen me mama noemen.
Mijn dagen besteed ik aan mijn werk als wijkverpleegkundige, yoga en  actievere sporten, doen waar ik zin in heb en aan kinderen; die van mezelf en hun vriendjes, en de kids die met zomerkamp meegaan. Een week lang leuke dingen doen! Naar Schoonoord dit jaar, een toplocatie, dus dat belooft veel goeds. Ik heb er nu al zin in!

 

 
Laura

Laura.jpg - 50.07 kb

Hallo ouders en kampkinderen!!

Mijn naam is Laura Heinhuis, ben 23 jaar (tijdens het kamp alweer 24) en woon in Zwolle. Toen ik nog naar de basisschool ging ben ik meerdere keren op kamp mee geweest en vond dit altijd super. Nu ga ik voor het 6 de jaar mee als leiding en ik zou er graag samen met jullie weer een toffe kampweek van maken!!

Groetjes Laura


 

William

 

Hallo ik ben William Koning ben 50jr en woon op de Kielakker in Havelte samen met Tamara en mijn 2 kinderen Bart en Anne.
In het dagelijks leven ben ik werkzaam bij Defensie.
De eerste jaren was ik betrokken bij de stichting als groepsleider, maar de laatste jaren als voorzitter. 
Tijdens de kamp week doe ik samen met Jeroen alle logistieke taken en draag ik zorg voor de coördinatie.
Dit jaar gaan we naar Schoonoord en gaan we er weer een onvergetelijke kampweek van te maken. 

Groet William

 

Sandra.
   

Hallo allemaal,
Mijn naam is Sandra Schrotenboer, woon in Havelte. Ik werk met veel plezier als verpleegkundige in de thuiszorg. Een weekje met de kids op pad is een leuke afwisseling. Ik ga dit jaar voor de 3e keer mee in het leidingteam. Ik heb 2 kinderen, Simon en Kim. Kim zit nu in groep 8 dus gaat voor de laatste keer mee. Ik heb er weer ontzettend veel zin in: een week lang alleen maar plezier maken: wie wil dat nou niet! Tot gauw! 

 

Marnix

Hey Hoi, Mijn naam is Marnix van de Belt, ik ben inmiddels 20 jaar oud en ik woon in het prachtige Havelte! Dit jaar ga ik voor de derde keer mee als leiding en heb er super veel zin in! We gaan er een actieve week van maken met veel gezelligheid!

Tot dan!

 

Tessa

Hallo allemaal, 


Het is alweer bijna zover, Zomerkamp 2018! Mijn naam is Tessa van Dijk, 24 jaar en ik woon helemaal boven in Nederland, namelijk in Leeuwarden maar ik kom uit Havelte. Als kind ging ik vaak mee op zomerkamp en nu voor de eerste keer als leiding. We gaan er met z'n allen een topweek van maken. Geef je snel op en neem al je vriendjes en vriendinnetjes mee!!

Tot dan!

 

Bas

Hoi!

Ik ben Bas van DIjk en ik ben 23 jaar. Ik woon in Havelte. Dit jaar ga ik voor de 4e keer mee als leiding op kamp.Ik mmag graag aan mijn lichaam werken dus ben ik regelmatig te vinden in de sportschool. Daarnaast voetbal ik ook.We gaan er weer een hele, gezellige week van maken. Tot snel in Schoonoord!

Groetjes Bas

 

 

 

 

Contact

Voor meer informatie over Stichting Kinderkampen Havelte: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..                              

Volg ons

   

© Stichting Kinderkampen Havelte