Opgave

De kampweek zal dit jaar plaatsvinden van maandag 6 juli t/m zaterdag 11 juli 2020.

Alle kinderen die in de kampweek 8 t/m 12 jaar zijn of 13 jaar maar wel in groep 8 zitten, mogen mee.

Meegaan kost 110,- voor het eerste kind 105,- voor het 2de, 100,- voor het 3de en 95 voor het vierde enz ;)

De datum voor de opgaveavond is op dit moment nog niet bekend. Zodra wij dit weten, wordt dit aangepast.

LET OP: De opgave is pas definitief als je bevestiging hebt. Telefonisch moet je iemand aan de lijn hebben. Voicemail berichten en berichtjes worden niet als aanmelding toegestaan.

Als er via de mail is opgegeven, dan is de opgave compleet bij een bevestigingsmail vanuit het leidingteam.

Bij opgave vragen we naar je naam, adres, geboortedatum, emailadres en t-shirt maat.

Wacht niet te lang, vol is vol! Er kunnen 54 deelnemers mee.

Mocht je nu al vragen hebben, gebruik hiervoor ons mail-adres

Contact

Voor meer informatie over Stichting Kinderkampen Havelte: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..