Stichting Kinderkampen Havelte

Voorwaarden

Home

 

20160723_114954.jpg - 2.29 MB

Welkom op de website van Stichting Kinderkampen Havelte e.o.,
ook wel bekend als "het zomerkamp"

Via deze site willen wij u op de hoogte houden van de ontwikkelingen en nieuwtjes rond het zomerkamp. Deze zullen wij bijhouden in het tabblad "Actueel".
Ook kunnen jullie op deze site zien welke leid(st)ers er meegaan op zomerkamp. In het tabblad "leidingteam" stellen wij ons aan jullie voor, zodat jullie meteen een beetje weten wat voor vlees jullie in de kuip hebben.

Om iedereen de mogelijkheid te bieden om mee te gaan op kamp, proberen wij de deelnemersbijdrage zo laag mogelijk te houden.  
Dat de deelnemersbijdrage  zo laag is, is te danken aan een stukje subsidie van de gemeente Westerveld, maar vooral aan al die fantastische sponsoren, die jullie terug kunnen vinden in het tabblad (je raadt het al) "sponsoren"!

Het is misschien ook interessant te weten waar we dit jaar naar toe gaan. Meer informatie daarover staat in het tabblad "accommodatie". 
En je kunt natuurlijk wel graag meewillen, maar dan moet je je wel opgeven!! Hoe en wanneer je dat kunt doen, staat in het tabblad "opgave". In dit tabblad staat ook waar je met je vragen en opmerkingen terecht kunt.

En op elke pagina staat het logo van Facebook en Twitter. Klik er op en blijf ook via deze media op de hoogte.

Actueel

 

 

 

07-02-2023

De eerste vergadering is geweest. Er zijn al veel dingen besproken en ook gaan we in de voorbereiding wat dingen anders doen. Deze informatie krijgen jullie binnenkort te lezen op zowel de site als op Facebook. 

Daarnaast zijn we ook op zoek naar nieuwe leiding. Zie het kopje 'leiding' voor meer informatie!  

 

 

Accommodatie

 

 

Met het zomerkamp verblijven we altijd in een groepsaccommodatie. Hierdoor zijn we met ons programma niet afhankelijk van het weer. Ook al komt het buiten met bakken uit de hemel, wij weten wel wat leuks te bedenken!

In principe proberen wij altijd te rouleren tussen vijf verschillende accommodaties. Dit blijft lastig omdat sommige accommodaties snel volgeboekt zijn, of kampeerboerderijen stoppen met het ontvangen van groepen. We doen ons best om dan een andere kampeerboerderij te vinden waar wij met de hele groep heen kunnen. 

Dit jaar is het fietsen niet zo ver. We gaan naar Diever!

We zitten hier in 'Het Kasteel'!

                                                                           

 


 

Leidingteam

 

Hallo kampvrienden, ouders en iedereen die dit leest,

De voorbereidingen voor het zomerkamp 2023 zijn begonnen. De eerste vergadering is geweest. Helaas nemen wij dit jaar afscheid van leiding, maar ook is dit jaar voor andere leiding het laatste jaar. We zijn dus op zoek naar nieuwe leiding zodat het zomerkamp wel door kan blijven gaan.

 

* Ben jij 20 jaar of ouder?

* Vrij in de week van 22 juli t/m 29 juli 2023

* Vind je het leuk om activiteiten te bedenken of lekkere maaltijden te maken voor iedereen?

* Kinderen een onvergetelijke week te bezorgen?

* In heel leuk team terecht te komen?

* Ben je eventueel bereid om meerdere jaren mee te gaan?

* Eigen kinderen die meegaan zijn verzekerd van een plekje

Heb je interesse, vragen of wil je meer informatie hebben, stuur dan een berichtje met motivatie of de vraag naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel met onze voorzitter William Koning, 0653286230. Dan geven we antwoord en wie weet zien wij jou dan dit jaar in ons team!

 

 

Wij stellen graag even de leiding van de kinderkampen aan je voor:

 

Inge

Hallo allemaal!

Dit is alweer het 8e jaar voor mij dat ik meega als leidster op kamp. Omdat niet iedereen zal weten wie ik ben zal ik me even voorstellen.

Ik ben Inge Geul, 27 jaar en ik woon in Havelte. In mijn vrije tijd ben ik soms te vinden op de survivalbaan.

Ik werk bij Pluskinderopvang in Nijeveen. Hier heb ik met alle verschillende leeftijden t/m 12 jaar te maken.

Het zomerkamp vind ik ieder jaar weer super om te doen! Ik hoop ook dat we er voor jullie weer een geweldige en onvergetelijke week kunnen maken. Ik hoop jullie allemaal te zien!

Groetjes,

Inge

 

 

Laura

Laura.jpg - 50.07 kb

Hallo ouders en kampkinderen!

Mijn naam is Laura Heinhuis, ben 27 jaar (tijdens het kamp alweer 28) en woon in Uffelte. Toen ik nog naar de basisschool ging ben ik meerdere keren op kamp mee geweest en vond dit altijd super leuk. Nu ga ik voor het 9de jaar mee als leiding en ik zou er graag samen met jullie weer een toffe kampweek van maken!!

Tot dan! Groetjes Laura

 

 

William

Hallo,

 

Ik ben William Koning, ben 54jr en woon op de Kielakker in Havelte samen met Tamara en mijn 2 kinderen Bart en Anne. In het dagelijks leven ben ik werkzaam bij Defensie. De eerste jaren was ik betrokken bij de stichting als groepsleider, maar de laatste jaren als voorzitter. Tijdens de kampweek doe ik diverse logistieke taken en draag ik zorg voor de coördinatie. Dit jaar gaan we naar Diever en heb er zin in om er weer een onvergetelijke kampweek van maken!

 

Groet William

 

 

Sandra.

Hoi allemaal, mijn naam is Sandra Schrotenboer en ik ga dit jaar voor de 5e keer mee. Ik werk als wijkverpleegkundige in Havelte e.o. Heb jij zin om 5 dagen lang met elkaar spelletjes te doen, lekker te zwemmen, te dollen en vooral veel plezier te maken? Meld je dan snel aan. We gaan er weer een leuke week van maken!

 

 

Ashley

Hé hoi hallo,

Ik ben Ashley van Bree, ik ben 29 jaar en woon in Steenwijk. Ik werk als juf op de basisschool en geef les aan kleuters.

Ik ga dit jaar voor de vierde keer mee op zomerkamp. De afgelopen jaren vond ik het super leuk om leiding te zijn, dus de keuze om nog een keer mee te gaan was zo gemaakt!

Afgelopen jaar ben ik afgestudeerd en nu ben ik juf!

 Ik heb er weer heel veel zin in en hoop jullie allemaal snel te zien!

Dag doeg doei,

Ashley

 

 Karmen

 

Hoi kampvriendjes

Mijn naam is Karmen Beenen-Touwen

Ik woon in Havelte. De meeste van jullie zullen mij kennen als de moeder van Luca, Daniël en Jarna.

Ik ging vroeger zelf ook mee als kind.

Als jongste van het gezin, kon ik niet wachten totdat ik eindelijk mee mocht op zomerkamp.

De jaren waren fantastisch, ik heb er heel veel vriendjes en vriendinnetjes aan over gehouden, ook uit de andere dorpen.

Ik hoop dat jullie net zo veel plezier zullen beleven als dat ik vroeger had.

 

 

Allard

Hallo allemaal!

Ik zal mij eerst even voorstellen, mijn naam is Allard van der Molen en ik woon sinds 2017 in Havelte. In 2021 ben ik lid geworden van dit fantastische team met enthousiaste groepsentertainers, daarnaast mag ik mijzelf penningmeester van de stichting noemen. In mijn vrije tijd ben ik veel bezig met klussen in en om het huis en hou ik van gezellige mensen om mij heen. Een aantal keer per jaar trek ik de lange latten uit de kast om de pistes van Duitsland en Oostenrijk onveilig te maken. Ik kijk er erg naar uit jullie allemaal te zien tijdens het leukste kamp van Havelte waarin we veel spelletjes kunnen doen en gekkigheid uit kunnen halen.

 

 

 Melle

Hallo!

 

Mijn naam is Melle Huisman. Ik ben 21 jaar en ik woon in Uffelte. Mijn hobby’s zijn voetbal en naar de sportschool. Dit wordt mijn tweede  jaar als leider tijdens het zomerkamp. Na veel plezier te hebben gehad in mijn eerste jaar als leider, heb ik er weer zin in om het dit jaar nog leuker te maken. Ik zie jullie weer tijdens de zomerkampweek!

 

Groetjes Melle

 

Tijs

 

Hallo Allemaal,

 

Even kennismaken mijn naam is Tijs ter Horst 25 jaar oud en kom uit Havelte. Dit wordt het tweede jaar dat ik met jullie mee ga op kamp! In het dagelijks leven sta ik voor de klas in het middelbaar onderwijs. Maar ik ben begonnen op basisscholen hier in de regio als onderwijs assistent. Buiten mijn werk ben ik veel te vinden op de voetbalvelden als speler en jeugdtrainer. Misschien heb jij mij wel zien lopen? Ik kijk er enorm naar uit om met jullie een leuke en gezellige kampweek te maken!

 

 Tot snel! Tijs

 

Anne

Hallo, Mijn naam is Anne Koning. Ik ben 18 jaar oud en ik woon in Havelte. Dit is voor mij het 2e jaar dat ik mee ga als leiding. Toen ik nog op de basisschool zat ben ik zelf ook altijd mee geweest op kamp en vond dit super leuk! Ik zit nu in het 2e jaar van de opleiding manager/ondernemer horeca. In mijn vrije tijd ben ik veel te vinden op het terras, in de sportschool en op het hockeyveld. Ik heb er heel veel zin in en ik hoop jullie ook! Tot snel!

 

Hilde

 

Hallo allemaal!

Mijn naam is Hilde Timmerman ik ben 21 jaar oud en ik kom uit Uffelte. Ik ben in mijn vrije tijd regelmatig in de sportschool te vinden en met vriendinnen doe ik graag leuke dingen. Ik ga dit jaar voor het 1jaar mee op kamp! Vroeger ben ik zelf ook altijd mee geweest op kamp, dit vond ik altijd erg leuk!

Ik kijk er naar uit om met jullie op kamp te gaan.

Tot snel!

 

 

Opgave

 De inschrijving is geopend!

Aanmelden kan via de volgende link:

Opgave zomerkamp 2023

 

 

Zomerkamp Havelte 2023

Diever

24 juli 2023 t/m 29 juli 2023

 

Hallo allemaal! 

Hierbij wat informatie over het zomerkamp van 2023! Dit jaar gaan we  van maandag tot zaterdag  naar het zonovergoten Diever! Dat worden 6 dagen veel lol  en plezier! 

Even voorstellen: 

Wij zijn Stichting  Kinderkampen Havelte en  omstreken. Wij organiseren ieder jaar  een actief en vooral gezellig  zomerkamp. Deze vakantieweek wordt  volledig door vrijwilligers  georganiseerd en begeleid.  Voor meer informatie over  onze stichting verwijzen we  je naar de website of kun je  contact

 

Mag jij mee?

Als jij tijdens de kampweek  8 t/m 12 jaar bent, of 13 jaar en in groep 8 van de lagere school,  dan mag jij mee. 

 

Wanneer is het precies? We zullen vertrekken op maandag 24 juli en komen op  zaterdag 29 juli terug. 

Wat voor leuke dingen gaan  we doen? 

We ondernemen super leuke activiteiten. We doen bijvoorbeeld waterspelletjes, een  vossenjacht, een avondspel en nog veel meer!  Wij hebben ook elk jaar een  leuk thema waar wij veel mee  doen tijdens de kampweek. Wat het thema is dit jaar, houden we nog even als verrassing. 

 

Belangrijk voor de ouders

Wij komen voor de kampweek langs voor een persoonlijk gesprek waarin informatie uitgewisseld kan worden.

 

Wat kost het?

De zomerkampweek vol plezier en activiteiten kost €110,-. Het tweede kind uit hetzelfde gezin betaald €100-, en het derde kind betaald €90,-. enz..
Hoe geef ik mij op?
Dit jaar doen we niet maar één opgaveavond. Vanaf 6 maart 2023 zal er op de site van het zomerkamp, www.stichtingkinderkampenhavelte.nl een inschrijvingsformulier komen te staan. Vanaf dan kunnen deelnemers opgegeven worden. Inschrijving wordt bepaald door moment van inschrijven. Vol=Vol. Inschrijving is pas compleet als er een bevestigingsmail is ontvangen.
Meer vragen? Dan zijn wij bereikbaar op:
William Koning: 0653286230
Inge Geul: 0629444078

 

Hoofdmenu

Inlogformulier

© Stichting Kinderkampen Havelte